Heistse Hoekstraat 3A, 2220 Heist-op-den-Berg
015 24 04 71

Hagelschade

Hebt u last van hagelschade op uw wagen?

De laatste jaren zijn we niet gespaard gebleven wat betreft ernstige stormen en stormschade. 

U bent zeker niet de enige die hier last van heeft ondervonden. Sommige wagens die we binnen krijgen hebben meer dan honderd schadepunten.

Bij Blutsqi kan u terecht om de hagelschade te laten behandelen. Onze experts zijn in staat om enkele slimme technieken toe te passen om dit type schade te verhelpen.

Bij ons kunt u immers ook terecht voor ‘Dent Repair’ (lokale herstelling van kleine deuken zonder spuitwerk), ‘Spot Repair’ (sommige kleine krassen/deuken die wel moeten worden gespoten kunnen door deze techniek sneller en efficiënter verholpen worden). Uiteraard kunnen wij u een vervangwagen aanbieden tijdens de duur van de herstelling.

De klassieke methode om dergelijke schade te herstellen, bestaat erin het koetswerk uit te deuken, te schuren, daarna te plamuren en te schilderen. Dankzij deze vernieuwde 'repairmethodes' wordt er niet gelast, geplamuurd of geschilderd. 

En de betaling van de factuur regelen wij, indien mogelijk, rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij (uitgezonderd de franchise en 50 of 100% van de BTW voor belasting-plichtigen).

Wilt u de hagelschade aan uw auto laten herstellen?

Contacteer ons voor meer informatie.

Openingsuren

Vandaag zijn wij open vanaf 08:00.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze openingsuren.

Blutsqi

Industriepark zone C
Heistse Hoekstraat 3A
2220 Heist-op-den-Berg
015 24 04 71