Heistse Hoekstraat 3A, 2220 Heist-op-den-Berg
015 24 04 71

Carrosserie

Onze Specialisten werken met de nauwkeurigheid van een chirurg

Onze medewerkers zijn carrossiers in hart en nieren. Zij herstellen uw wagen met de grootste toewijding. Dankzij hun grote competentie en de positieve werksfeer is een kleine of grote schade aan uw wagen snel vergeten. Voor klanten is een schadegeval altijd vervelend, maar de vriendelijkheid en deskundigheid van onze medewerkers maakt veel goed. Neem contact op met ons wanneer u een ongeval hebt gehad of wanneer er schade is aan uw wagen. Wij regelen alles voor u, en zorgen ervoor dat ons team uw wagen weer tiptop in orde brengt.

Onze techniekers beschikken over de kennis en de juiste tools om uw wagen opnieuw in perfecte staat te brengen.

Wij zijn gecertifieerd om verschillende merken te herstellen en te garanderen met volgende certificaten: 

  • Eurogarant kwaliteitsmerk en garantiefonds
  • BMW certificatie : Uw anticorrosiegarantie van 12 jaar blijft geldig, net als de doorverkoopwaarde van uw auto

Eurogarant is een garantiefonds dat naast de bestaande garanties aan de klant een bijkomende waarborg van 2 jaar biedt.  Eurogarant is hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector en is aanwezig in 12 Europese landen. Door de strenge kwaliteitsnormen die Eurogarant vooropstelt, behoren we tot de top in de carrosseriebranche. Naast ondersteuning aan zijn leden, vormt de Eurogarant organisatie het aanspreekpunt voor verzekeringsmaatschappijen, makelaars en verzekerden. 

Een kras, deuk of botsing? Bij ons kunt u ook terecht voor ‘Dent Repair’ (lokale herstelling van kleine deuken zonder spuitwerk), ‘Spot Repair’ (sommige kleine krassen/deuken die wel moeten worden gespoten kunnen door deze techniek sneller en efficiënter verholpen worden). Uiteraard kunnen wij u een vervangwagen aanbieden tijdens de duur van de herstelling. En de betaling van de factuur regelen wij, indien mogelijk, rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij (uitgezonderd de franchise en 50 of 100% van de BTW voor belasting-plichtigen).

Openingsuren

Vandaag zijn wij open vanaf 08:00.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze openingsuren.

Blutsqi

Industriepark zone C
Heistse Hoekstraat 3A
2220 Heist-op-den-Berg
015 24 04 71